Parteneri Pocu

Facultatea de Geografie:

⚫SC Mondial Air SRL

Despre partener: Compania își desfășoară activitatea în domeniul turismului încă din anul 2004, devenind astfel, în anii de activitate, o agenție de turism care oferă clienților săi pachete turistice de primă clasă. Puteți opta pentru sejururi, circuite, city-breakuri, croaziere și multe alte tipuri de servicii turistice care vă sunt oferite la prețuri foarte bune.

Pagină web: https://www.mondial-holiday.ro/

⚫SC Promoter Nova Environment Design SRL

Despre partener: Firma își desfășoară activitatea, din anul 2018, sub forma unui birou de proiectare și amenajarea teritoriului și beneficiază de aportul profesional al unor specialiști validați în domeniu. Prin natura proiectelor, firma colaborează cu specialişti din diverse domenii – geografie, biologie, geologie, protecția mediului, topografie, sociologie, etc., care realizează analize multicriteriale ce stau la baza soluțiilor de strategie de dezvoltare urbană, amenajarea teritoriului și urbanism.

⚫SC ECO MAPS SRL

Despre partener: Firma își desfășoară activitatea din anul 2015 și oferă servicii de actualizare, reactualizare și întocmire a Planurilor Urbanistice Generale pentru localități, folosindu-se de tehnologia GIS.

⚫Muzeul Maramuresan

Despre partener: Muzeul Maramureşului din Sighetul Marmației este un muzeu zonal având ca arie de reprezentare provincia istorică Maramureşul. Structura actuală a muzeului îl încadrează ca tip în rândul complexelor muzeale care sunt reprezentative la nivel naţional pentru fiecare provincie istorică a ţării: Muzeul Moldovei la Iași, Muzeul Bucovinei la Suceava, Muzeul Olteniei la Craiova, Muzeul Banatului la Timişoara, Muzeul Ţării Crişurilor la Oradea, Muzeul Transilvaniei la Cluj-Napoca şi altele.

Muzeul funcţionează ca un complex muzeal cu dominanță etnologică (muzeu cu expunere pavilionară şi muzeul în aer liber) dar şi cu secţii de istorie-arheologie, istoria culturii şi memorialistică, ştiinţele naturii, galerie de artă şi mai multe conservări “in situ” ca puncte muzeale în principalele subzone ale Maramureşului.

Pagină web: https://muzeulmaramuresului.ro/

⚫SC TRAVELBRANDS SRL

Despre partener: Agenția de turism TRAVELBRANDS, care are mai multe sedii în toată țara și își propune extinderea și în alte orașe, vine cu oferte de nerefuzat pentru clienții săi. Deși o companie nou înființată, aceasta concurează  cu marile agenții de turism care au deja o tradiție în realizarea și comercializarea pachetelor turistice.

Pagină web: https://travelbrands.ro/

⚫Pensiunea Agroturistica Raluca (Maramures)

Despre partener: Pensiune agroturistică cu arhitectură tradițională în Vadu Izei, Maramureș, practicând turism rural – agroturism, ecoturism și turism cultural cu artizani si pictori de icoane, oferind sejururi de neuitat. Pensiunea Agroturistică Raluca are o arhitectură exterioară deosebită, specifică stilului tradițional maramureșan, însă o dată ce ai pășit înăuntrul locației, te întâmpină o atmosferă caldă și primitoare, unde modernul se îmbină armonios cu tradiționalul.

Pagină web: https://pensiunearaluca.ro/

⚫Fundația OVR Agro-Tur-Art

Despre partener: Firma oferă clienților săi servicii de turism într-o pensiune agroturistică. Pe lângă serviciile de turism, acolo puteți găsi și un magazin de artizanat și artă populară cu produse preponderent din zona Maramureșului.

⚫SC Limpex SRL

Despre partener: Pensiunea este în centrul orașului Gheorgheni, dar în același timp și într-un loc ferit de zgomot. Firma are o lungă istorie în domeniul turismului și evenimentelor fiind o pensiune păstrată în familie de-a lungul mai multor generații.

Pagină web: https://lazarpanzio.ro

⚫Asociația TMF

Despre partener: Asociatia TMF are ca scop general organizarea de proiecte educative, culturale, sportive și științifice de interes colectiv și de a promova în rândul publicului larg cultura montană, respectul pentru mediul înconjurător, faună, floră, conservarea naturii și a zonelor montane. Totodată  urmăreşte organizarea de activităţi şi competiţii educative, culturale, sportive și științifice precum şi participarea la astfel de activităţi şi competiţii, expediții, excursii, drumeţii, tabere și festivaluri, în ţară şi în străinătate.

⚫SC PHOTOMAPPING SRL

Despre partener: Photomapping este formată dintr-o echipă de profesionişti ce lucrează pentru a vă oferi servicii de înaltă calitate precum: imagini preluate din dronă sau avion, imagini stradale la 360 grade, colectate cu camere de înaltă rezoluţie. Soluția de imagini stradale, ortofotoplanuri și modele 3D oferită de Photomapping se bazează pe realizarea periodică a imaginilor cu frecvență lunară, trimestrială sau anuală în funcție de nevoile clienților, eliminând incertitudinea cauzată frecvența mai rară imaginilor realizate de alte firme (ex. Google), care oferă imagini noi cu frecvență necunoscută – odată la 3-5 ani.

Pagină web: https://www.photomapping.ro/

⚫SC MICRO MAPPER SRL:

Despre partener: Ne-am înfiinţat în 2001, cu obiectivul de a crea hărţi complete, actuale şi precise pentru piaţa românească. În prezent, avem o experienţă de 12 ani în crearea de hărţi digitale şi tipărite, turistice sau tematice, simple sau personalizate. De asemenea, am dezvoltat şi deţinem baze de date spaţiale complexe, ne-am specializat în soluţii GIS, diferenţiind tot mai mult serviciile bazate pe locaţii pe care le oferim clienţilor noştri.

Fiecare proiect cartografic, fiecare analiză GIS sau proces de geomarketing, reprezintă o provocare deosebită pentru noi. Investim cunoştinţe, pricepere şi efort pentru a crea nu doar simple hărţi şi baze de date, ci soluţii cartografice şi GIS customizate, care să răspundă exigenţelor de calitate şi promptitudine ale clienţilor. Echipa noastră de specialişti şi consultanţi în cartografie şi GIS e pregătită să rezolve în mod profesionist cele mai diverse cerinţele ale clienţilor legate de datele spaţiale.

Fiind unul dintre obiectivele noastre majore, în acest timp ne-am dedicat creării celei mai complete şi actuale hărţi a României, pe care o îmbunătăţim încontinuu. 

Pagină web: https://www.micromapper.ro/

⚫PRO GIS SOLUTIONS SRL

Despre partener: Pro GIS Solutions SRL este, începând din 2015, o companie activă și în continuă creștere pe piața serviciilor GIS (Sisteme Informaționale Geografice). Obiectivul principal al echipei este să dezvolte soluții inteligente folosind date spațiale pentru cât mai multe domenii posibile. Printre clasicele proiecte de creare și actualizare a diferitelor seturi de date spațiale, una dintre viziunile importante ale companiei este de a dezvolta analize spațiale concepute pentru a preveni riscurile naturale, cum ar fi alunecări de teren, cutremure sau inundații. Pro GIS Solutions oferă pentru clienți: servicii GIS; date cartografice; consultanță GIS; editare, validare și consultanță în OpenStreetMap; creare baze de date pentru modele de tipul Machine Learning (ML); diferite training-uri GIS pe baza experienței acumulate

Pagină web: https://pro-gis-solutions.ro

⚫PORTURIST SRL

Despre partener: Firma, înființată în 1992, deține un restaurant și un hotel în localitatea Lacu Roșu. În hotel puteți fi cazați în una dintre cele 47 de camere elegante, complet echipate cu tot confortul, care îndeplinesc exigențele din ziua de azi. Restaurantul are o capacitate de peste 200 de persoane, iar chefii asigură un meniu bogat și diversificat.

Pagină web: https://hotellacurosu.ro/

⚫Administrația bazinală de apă Someș-Tisa

Despre partener: Instituție publică afiliată Administrației Naționale “Apele Române” care are ca obiective cunoașterea, conservarea, dezvoltarea, protejarea și valorificarea complexă a apelor. Administrația monitorizează starea cantitativă și calitativă a apelor, realizează studii de apărare împotriva inundațiilor și fenomenelor hidrometeorologice periculoase și se ocupă de exploatarea, întreținerea și reparațiile lucrărilor și construcțiilor hidrotehnice.

⚫SC West Travel Tours

Despre partener: Agenția de turism este localizată în Miercurea Ciuc și își desfășoară activitatea din anul 2006. Organizează pelerinaje, excursii, croaziere și oferă clienților săi posibilitatea de a călători la obiective turistice religioase, și nu numai, și de a cunoaște și descoperi cultura, istoria și obiectivele turistice ale unei țări.

Pagină web: https://www.westtraveltours.ro/

⚫SC Imperial Hotel Management SRL (Tg. Secuiesc)

Despre partener: SC Imperial Hotel Manager SRL deține Grand Hotel Balvanyos, care este amplasat într-un cadru natural privilegiat, înconjurat de priveliştea unică a munţilor Bodoc. Primăvara vă puteţi declara sentimentele de dragoste în mirajul razelor de soare care deschid mugurii copacilor, vara puteţi petrece vacanţe cu familia făcând excursii la Lacul Sf. Ana şi în împrejurimi, toamna puteţi admira mantia arămie a pădurii sub un soare blând, iar în timpul iernii vă puteţi bucura de o atmosferă de sărbatori cu peisaje de basm.

Pagină web: https://balvanyosresort.ro

⚫Asociația Centrul Cultural Clujean

Despre partener: Centrul Cultural Clujean este o organizație non-guvernamentală de cultură și dezvoltare durabilă.

Inițiat pentru a pregăti candidatura orașului la titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021, Centrul implementează un program de anvergură care abordează provocări strategice ale societății.

Centrul are 104 membri: organizații și instituții culturale, universități, asociații ale mediului de afaceri și ale societății civile, administrația locală și regională.

Pagină web: https://cccluj.ro/

⚫SC Bistritz Incoming SRL

Despre partener: Bistritz Incoming SRL desfășoară activități în domeniul turismului, mai precis agroturism și turism rural. Afacerea constă într-o agenție de turism de incoming, care atrage turiști în Regiunea Nord-Vest.

⚫Florisal SA – Hotel Platinia

Despre partener: Hotelul Platinia este parte a primului proiect imobiliar cu funcțiuni mixte din Cluj-Napoca, Platinia Shopping Center & Luxury Suites. Acest proiect este unul inovativ, realizând o îmbinare funcțională perfectă între 3 tipuri de funcțiuni: rezidențial, comercial și hotelier. Hotelul este amplasat în locul fostei Fabrici de Bere Ursus, în apropierea stadionului Cluj Arena, a Sălii Polivalente și a celor mai importante obiective turistice din Cluj-Napoca. Hotelul Platinia, cel mai nou hotel de 5 stele din Transilvania, vine să ofere o experiență premium tuturor oaspeților, reeditând luxul și eleganța într-un cadru contemporan și modern. Platinia pune la dispoziția oaspeților 121 de apartamente spațioase, cu suprafața pornind de la 55 mp și care poate ajunge până la 320 mp pentru penthouse-ul de la etajul 11. 

Principiile Platinia: Serviciile premium și transformarea ospitalității în artă. 

Pagină web: https://hotelplatinia.ro/

⚫SC Sfara Tours Bistrița SRL

Despre partener: Sfara Tours Bistrita este o agenție de turism cu ani de experiență în domeniu  și într-o continuă sete de cunoaștere și  dezvoltare profesională. Înființată în anul 1991, agenția a continuat practic activitatea fostului Oficiu Județean pentru Turism, fiind la vremea aceea singura agenție de turism din Bistrița. De-a lungul anilor, societatea a trecut prin câteva schimbări administrative, dar  din 2004, echipa Sfara Tours a rămas aceeași.

Pagină web: https://www.sfaratoursbistrita.ro/

⚫Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Turism în Bistrița-Năsăud

Despre partener: Asociația a fost înființată în anul 2016, fiind sub tutela Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Aceasta are rolul de a promova și susține turismul din județ.

⚫ Pensiunea Casa Tradițională Borlean

Despre partener: Pensiune tradițională cu cazare în case din lemn restaurate în Vadul Izei, Maramureș, care practică turismul rural-agroturismul, ecoturismul și turismul cultural cu artizani și pictori de icoane, oferind sejururi de neuitat.

Pagină web: http://www.pensiunea-casa-traditionala-borlean.ro

⚫ Evia Tur Bistrița-Năsăud

Despre partener: Evia Tur este o agenție de turism din Bistrița înființată în anul 2006. Agenție tour-operatoare cu programe turistice având ca destinație Grecia. La Evia Tur se mai pot găsi: bilete pentru litoral, inclusiv programul “o saptămână la mare” sejurururi, vacanțe în Turcia, Bulgaria, Tunisia, Egipt, Croația, Ungaria, Italia, precum și în alte țări. De asemenea, efectuează circuite cu autocar sau avion și rezervări hoteliere atât în orașele din România cât și în străinătate.

Pagină web: http://www.eviatur.ro

⚫ Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest

Despre partener: Agenţia de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest a fost constituită în conformitate cu Legea 151/1998 prin hotărârea nr. 4/ 16.12.1998 a Consiliului pentru Dezvoltare Regională (CDR) al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest, ca organism de utilitate publică, cu personalitate juridică, ce acţionează în domenii specifice dezvoltării regionale. ADR Nord-Vest este organismul executiv al Consiliului pentru Dezvoltare Regională al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest

Pagină web: https://www.nord-vest.ro/

⚫ Toureco

Despre partener: Agenție de turism din Cluj-Napoca care oferă diferite oferte de sejururi, circuite, precum și rezervări hoteliere în țară și în străinătate.

Pagină web: https://www.toureco.ro

⚫ Marrom Turism (Agenția Nord Travel)

Despre partener: Nord Travel  pune la dispoziție un sistem automat care oferă posibilitatea de a cauta și de a verifica disponibilități pentru diferite servicii turistice și permite efectuarea rezervării dorite. Echipa Nord Travel este formată din oameni motivați și pregătiți (prin training-uri interne sau externe de specializare și comunicare) la standarde înalte pentru satisfacția clientului, consumator al produselor noastre de turism.

Pagină web: https://www.nordtravel.ro/

⚫ Air Express

Despre partener: Calitate, dedicare și servicii personalizate – aceștia sunt pilonii de la bază ai Air Express. Agenția se recomandă ca arhitectul visurilor de călătorie și partenerul de încredere la care poți apela pentru ajutor oricând ai nevoie. Anulări de ultim moment, sau schimbări neașteptate? Agenția are grijă să fii informat corect și te ajută să găsești cele mai bune soluții!

Pagină web: https://airexpress.ro

⚫ Paralela 45

Despre partener: Paralela 45 este una dintre cele mai cunoscute agenții de turism, fiind înființată în aprilie 1990, de către 2 prieteni, Alin Burcea și Adrian Grigorescu, care lucraseră împreună ca și ghizi la ITHR București, în perioada 1985 -1989. An de an agenția s-a dezvoltat și s-a adaptat noilor condiții de turism. Anul 2021 a marcat și implementarea noului call center Paralela45, asigurându-se că toate apelurile turiștilor sunt primite sau reapelate în mai putin de 24 de ore.

Pagină web: https://www.paralela45.ro

Facultatea de Educație Fizică și Sport:

⚫ Kinetomed Therapy SRL-D

Despre partener: Firma este înființată din anul 2014 și oferă servicii referitoare la sănătatea umană. Kinetoterapia vizează redobândirea forței și echilibrului muscular, a rezistenței la efort și ajută în recuperarea post-traumatică.

⚫ HC KINETIC MED SRL

Despre partener: HC Kinetic reuneşte o echipă de specialişti în domeniul sănătăţii, care tratează comunitatea locală după standarde moderne. HC Kinetic pune la dispoziție specialiști terapeuți pentru următoarele servicii: Osteopatie, Fiziokinetoterapie, Yumeiho, Reumatologie, Imagistică, Evaluare Posturală, Psihologie și Nutriție.

Pagină web: http://hckinetic.ro/

⚫ MEDREHABTEAM SRL

Despre partener: SC MEDREHABTEAM SRL și-a început activitatea în anul 2019 cu scopul profilaxiei și tratamentului prin mijloace kinetice specifice afecțiunilor aparatului locomotor. MRT are o echipă de specialiști care dorește să vină atât în sprijinul adulților, cât și al copiilor printr-un program de recuperare individualizat și sub atenta supraveghere a terapeutului. De asemenea, pacientul va învăța o serie de exerciții pe care să le execute acasă și care vor ajuta la menținerea progresului obținut în cadrul sedințelor de tratament.

MRT oferă servicii de recuperare în:

-Afecțiuni ortopedico-traumatice

-Neurologice/Neurochirurgicale

-Afecțiuni ale coloanei vertebrale 

-Tulburări posturale

-Afecțiuni reumatismale 

-Afecțiuni cardiovasculare

-Afecțiuni oncologice

Afecțiuni respiratorii 

Recuperare sportivă

Pagină web: https://medrehabteam.ro

⚫ SC KINETO ATLETIC SRL

Despre partener: Centrul de recuperare medicală ATLETIC MED este un proiect rezultat din experiența acumulată a unui grup de terapeuți cu diverse specializări. Obiectivele ATELTIC MED sunt:

  • Servicii medicale de calitate
  • Realizarea programelor de recuperare, strict individualizate
  • Reintegrarea rapidă a pacientului în societate și familie
  • Recâștigarea stării de sănătate fizică si psihică

Centrul ATLETIC MED dorește să aducă servicii de recuperare medicală de înaltă calitate, cu ajutorul cărora pacienții să își recapete încrederea în propriile forțe. Programele de reabilitare medicală, întocmite în funcție de particularitățile patologiei, reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte ale acestui domeniu. Echipa ATLETIC MED se ocupă de nevoile fiecărui om care îi trece pragul, folosind cele mai noi aparate și cele mai bune terapii din domeniul recuperării medicale.

Pagină web: https://atleticmed.ro/

Facultatea de Știința și Ingineria Mediului

⚫ SC GeoPlus Services SRL

Despre partener: GeoPlus Services oferă o gamă largă de servicii pornind de la studii de teren, documenții si proceduri de autorizare, până la planificarea și gestionarea proceselor de operare. Pentru realizarea proiectelor, GeoPlus Services colaborează cu instituții si companii de vârf în domeniul cercetării geologice, activitaților de explorare si investigații de laborator și proiectării miniere.

Pagină web: https://geoservplus.com/

⚫ SC Centrul de Mediu și Sănătate SRL

Despre partener: Centrul de Mediu și Sănătate desfașoară activități de cercetare-dezvoltare, consultanță și învățământ în domeniile mediului, sănătății în relație cu mediul comunitar și ocupațional, igienei industriale, toxicologiei de mediu și ocupaționale. În ultimii peste 20 de ani, atât la nivel național cât și international, CMS a fost implicat în programe/proiecte de cercetare de referință, precum și în pregătirea studenților de la universități de renume. De asemenea, CMS a acordat consultanță de specialitate pentru companii de referință la nivel internațional. CMS dispune de spații moderne pentru birouri, spații de învățământ (sală de curs/conferință), spații speciale (sală de mese, bucătărie), un parc auto propriu format din 8 autoturisme, servicii externalizate de securitate și servicii de mentenanță a echipamentelor. În plus, CMS are laboratoare moderne pentru analize de mediu fizico-chimice și biotoxicologice, dotat cu echipamente performante. De asemenea, CMS deține echipamente IT și softuri specializate, precum și o bibliotecă de referință în domeniul mediului și sănătății ocupaționale.

Pagină web: https://www.ehc.ro/

⚫ Institutul pentru Cercetări în Economie Circulară și Mediu Ernest Lupan (IRCEM)

Despre partener: Institutul pentru Cercetări în Economie Circulară şi Mediu “Ernest Lupan”– IRCEM este o organizaţie neguvernamentală, independentă, înfiinţată în anul 2012, printr-o iniţiativă a Universităţii Tehnice Cluj-Napoca. În anul 2017, IRCEM/CIOS a devenit partener oficial în Platforma Părţilor Interesate a Economiei Circulare (ECESP) din cadrul Comitetul Economic şi Social European, Direcția generală pentru mediu, Direcția B – Economia circulară și creșterea verde, Comisia Europeană, Bruxelles, Belgia. Scopul IRCEM este acela de a derula servicii şi activităţi, care vizează facilitarea, promovarea şi susţinerea creşterii competitivităţii membrilor asociaţi, precum şi a competitivităţii economice regionale/naţionale, prin dezvoltarea unui cadru de cooperare bazat pe promovarea economiei circulare şi a dezvoltării tehnologice eco-eficiente, menit să creeze şi să asigure un mediu ambiant sustenabil.

Programele şi proiectele instituției sunt în domeniul dezvoltării naţionale, regionale şi locale, iar cele şase arii de activitate sunt: 

– Dezvoltare Socială şi Sustenabilitate Comunitară
– Educaţie-Instruire, Antreprenoriat și Economie Circulară (afaceri circulare)
– Dezvoltare Durabilă și Protecția Mediului
– Cercetare-Dezvoltare-Inovare
– Internaţionalizare.

Pagină web: https://www.ircem.ro/

⚫ Institutul Național de Cercetare Dezvoltare în Optoelectronică, prin Institutul de Cercetări pentru Instrumentație Analitică (ICIA)

Despre partener: ICIA are direcțiile de activitate orientate înspre cercetare fundamentală, aplicativă și dezvoltare tehnologică prin elaborarea de metodologii analitice pentru o mare gamă de probe, proiectarea și realizarea de aparatură analitică de laborator, realizarea de analize chimice și oferirea de servicii de informare, consultanță și reprezentare pentru mediul de afaceri.

Pagină web: https://icia.ro/

⚫ Hamburger Recycling Romania SRL

Despre partener: Compania pune la dispoziție o varietate de servicii pentru reciclarea și gestionarea deșeurilor. Dând dovadă de profesionalism în procesarea comenzilor atât la nivel național cât și internațional, se adaptează cerințelor specifice fiecărei țări.

Pagină web: https://www.hamburger-recycling.com/

⚫ ROSAL GRUP SA

Despre partener: Rosal Grup și-a stabilit ca obiectiv strategic responsabilitatea și implicarea în dezvoltarea vieții, protejarea mediului, a comunității, și sprijinirea educației în România. Alinierea riguroasă la standardele europene de calitate a tehnologiei și serviciilor a dus la succesul companiei pe piața locală și regională. Creșterea calității serviciilor și îmbunătățirea permanentă a organizării companiei, au impus Rosal Grup pe piața din România ca fiind un etalon de performanță, expansiune și stimul al dezvoltării mediului de afaceri.

Pagină web: https://www.rosal.ro/

⚫ Farmec SA

Despre partener: Începută cu peste 120 de ani în urmă, activitatea FARMEC are astăzi o largă recunoaştere, atât în România, cât şi în lume, produsele companiei fiind exportate în ţări din Europa, Asia şi America de Nord. Istoria modernă a companiei începe în 1967, când FARMEC devine primul producător de creme şi emulsii Gerovital H3 prof. Dr. Ana Aslan din România. Produsele se adresau femeilor ajunse în pragul vârstei de 40 de ani, când tenul arată primele semne de îmbătrânire. Astăzi, FARMEC produce peste 400 de produse cosmetice, care acoperă o gamă largă de utilizare. Competenţa Farmec de a dezvolta produse originale şi de calitate a fost recunoscută în anul 2002, atunci când compania a obţinut Certificatul Internaţional de Calitate ISO 9001, competenţă recunoscută până în ziua de azi.

Pagină web: https://www.farmec.ro/

⚫ Oficiul pentru Studii Pedologice și Agrochimice Cluj

Despre partener: O.S.P.A este o instituție publică cu personalitate juridică, pe sistem de autofinanțare. O.S.P.A este un organ tehnic de specialitate a M.A.D.R și subordonat Direcției pentru Agricultură si Dezvoltare Rurală Cluj. Are ca obiect de activitate: studii, cercetări și analize de sol, plante și apă.

Pagină web: http://www.ospacluj.ro/activitate.html